Looking back

Det startet allerede mandag morgen; en murrende fornemmelse av at noe var veldig feil. Følelsen gnagde og grodde utover dagen. Hva var det som var galt? Jeg hadde det på tunga, men kunne ikke sette fingeren på det. (I befippelsen slo det meg ikke å plassere fingeren på tunga). Først utpå formiddagen skyllet en klarhetens tsunami inn over meg: Jeg hadde ikke den fjerneste anelse om hvordan Tone Damli Aaberge ser ut når hun ønsker samleie.

Vi kjenner alle følelsen. For de fleste er ikke dagen egentlig i gang før de vet hvordan Tone Damli Aaberge ser ut når hun ønsker samleie. Mange av oss føler oss ikke som hele mennesker.

Jeg prøvde å lukke øynene og forestille meg hvordan Tone Damli Aaberge ser ut når hun ønsker samleie. Men ingenting. Jeg prøvde å tenke på noe annet. Men har man først begynt å undres på hvordan Tone Damli Aaberge ser ut når hun ønsker samleie, er det som kjent veldig lite annet som betyr noe.

Men hvor begynner man? Hadde man bare visst hvem Tone Damli Aaberge vanligvis gjennomfører samleie med; hadde man jo ganske enkelt kunnet ringt og spurt.

I en rastløs rus grep jeg til nettavisene og lot febrilske fingre flikke seg gjennom en uendelighet av uvesentligheter: noe med euroen, et eller annet med Eritrea, og noen greier i Syria … før, omsider, som et skinnende maiskorn i avføring: et videoopptak hvor Tone Damli Aaberge ønsker samleie. Riktignok med et enerverende lydspor, men det blir en bagatell i den store sammenhengen. Jeg visste.

Vi er heldige i Norge. Vi har olje, ytringsfrihet og internett. Det finnes brutale regimer i andre deler av verden som frarøver sitt folk muligheten til å vite hvordan Tone Damli Aaberge ser ut når hun ønsker samleie. Hver dag dør det barn av helbredelige sykdommer, uten noen gang å ane hvordan Tone Damli Aaberge ser ut når hun ønsker samleie. Noen av dem har kanskje ikke hørt om Tone Damli Aaberge engang.

Men likevel: Hvorfor må det være så vanskelig, i verdens rikeste land, å få rede på hvordan Tone Damli Aaberge ser ut når hun ønsker samleie? I Norge i dag, i 2012, må man bruke flere minutter saumfarende pressestøttede norske nettaviser etter denne informasjonen.

Det kan ikke være for mye forlangt at noen lager en egen side på internett hvor man samler og systematiserer opplysninger om hvordan Tone Damli Aaberge ser ut når hun ønsker samleie. Den kunne for eksempel hete hvordantonedamliaabergeserutnarhunonskersamleie.no og eller pornografi.no og være et annet sted enn nyheter.

JØRGEN STRICKERT
PUBLISERT I UKEADRESSA 04.02.2012

Comments

There are no comments to display.

Blog entry information

Author
trickster
Read time
2 min read
Views
1,662
Last update

More entries in General

Share this entry

Back
Top Bottom