Gregor Samsa

Profile posts Latest activity Postings Media About Post areas

  • Ja, det tycker jag med. Med huvudamne ar religionssociologi men jag har last det mesta; bibelvetenskap, religionshistoria, kristendomens historia och massa annat. Det beror pa vad du menar med religios, men det som menas med religios i en traditionell mening (laser heliga skrifter, ber/mediterar, gar pa gudstjanst) sa ar jag nog inte speciellt religios.
    Pa nat satt ar det bara genialt. Har du sett nar dave england cyklar omkring med en docka som ser ut som en unge och latsas ramla?
    For att jag alskar Johnny Knoxville :) Jag kan inte forsvara det pa nat satt, intellektuellt vet jag att det ar skit men jag gapflabbar at det anda.
    Ingen aning faktiskt. Vet inte ens vad som gar just nu. Jag skulle vilja kolla pa nya jackass filmen men har en kansla av att det inte kommer handa.
    Jag ar helt slut just nu. Idag har det varit lord major's parade sa vi akte dit jattetidigt imorse och har varit dar hela dagen med bada barnen. Pappan deltog i paraden sa det var bara jag och mamman. Ska ev pa bio senare men jag vet inte om jag orkar.
    Den ar grmt bra, verkligen en av de basta filmerna som gjorts enligt mig. Den ar valdigt lik antichrist pa manga satt. Jag forstar varfor folk ibland kan tycka att han inte har sa mycket att saga, men det har han verkligen i dancer in the dark.
    Kanns som det trycker i halsen och medicinen hjalper inte direkt. Haha, du vet den personen du ar "van" med har som jag inte gillar, kolla hennes profil och kolla kortet pa henne som finns dar, hon ser ut som en transvestit!
    Jag hade en jatteallvarlig allergisk reaktion for 3 veckor sen nar en annan restaurang lyckats hacka notter pa samma skarbrada som de sen hackat spenat pa till mig trots att jag aven dar sagt till. Detta ar inte allvarligt sa lange det inte blir varre, men det ar jobbigt for jag blir sa slo.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back
Top Bottom