Gregor Samsa

Profile posts Latest activity Postings Media About Post areas

  • Fattar precis vad du menar. Maste lagga mig nu, hoppas mitt illamaende ska ga over. Ha det bra, vi hors. Kram, kram.
    Annan favorit;
    -Hej! Jo det var sahar att innan...
    -Behover du ga ut en stund och vill komma tillbaka in sen?
    -nar vi skulle parkera sa hade vi inte kontanter och sa skulle min fru betala med kort men sa tog inte automaten vara kort...
    -du vill ga ut och lagga mer pengar pa parkeringsautomaten?
    -och sa fick vi ga in pa blablablablablablablabalbla *2 min senare* sa nu skulle jag behova ga ut och lagga mer pengar pa parkeringsautomaten, hur gor jag da? Ar det ens mojligt eller maste jag betala igen for att komma in?
    -Ga till andra sidan huset dar det star portvard sa far du en stampel.
    -Jaha....ok.
    -Hej hej!
    -Jag vill ha en entrebiljett och ett akpass.
    -Ok, har kan du tyvarr bara kope entren.
    -Jaha! Men vart koper jag akpasset da?"
    -I pressbyran pa drottningotrget.
    -VA?!?!?
    -Pressbyran pa Drottningtorget, precis utanfor centralstationen.
    -VA?!?!?
    -Nej, jag skojar bara. I biljettkassan 100 meter rakt in i parken.
    -Jaha, JAVLIGT KUL DU!
    -Ok, forlat da. Ha en trevlig dag
    - ....
    Ja usch, man blir ju sjalvmordsbenagen. Men jag slipper i alla fall jul pa liseberg tack och lov! Hatar manniskor, hatar deras dumma fragor, vill bara att de ska do sa jag far lite lugn och ro. Men jag ar inte bitter.
    Jag ar relativt social, i alla fall i ratt sallskap. Plus att jag tvingades bli genom att jobba pa liseberg. De ar bara sa javla jobbiga. Ska tavla om vem om mar daligast och ater flest mediciner.
    Min slakt ar ganska pafrestande. Pa alla tankbara satt. Min mamma har 8 syskon. Alla har i sin tur en enorm uppsamling barn. Och alla firar jul ihop. Har du sett "tomten ar far till alla barn"? Tank det ganger 100.
    Med slakten ocksa, tyvarr. Sill gar inte heller att vara utan. Jag skams men i arlighetens namn ater jag det mesta i kottvag pa julbordet. Det ar verkligen bara en gang om aret jag gor det och det ar julafton. Mojligen lite sill pa midsommar.
    Knack ar ju socker, sirap, gradde och smor, sa det ar vegetariskt. Tyvarr sa alskar jag julskinka, sa tyvarr fuskar jag och ater en bit pa jul. Jag ar en svag manniska, kan inte sta emot. Vart ska du fira jul?
    Ja, skumtomtarna. Gott! Mmm, nu blev jag sugen pa knack och ischoklad ocksa. Jul ar enda tiden det ar jobbigt att vara vegetarian.
    Ingen aning. Hon maste dunkat i huvudet rejalt i en av spjalorna. Tack och lov var det inte on my watch. Var pa ikea i helgen. Kopte julskum, helt fantastiskt. Tankte kope en julbock men kom pa att det kanske ar lite tidigt.
    Fy fan vad jag mar illa. Inatt vaknade lilla tjejen och skrek, hon hade slatt i nasan i sangen och det var blod overallt sa idag har hon ett stort blamarke over hela nasan. Blev skitradd.
    Ja. flash back till en dag nan vinter for ett par ar sen nar klockan var 07.10 och jag stod och vantade pa sparvagnen pa vag till jobbet, helt kolsvart, jattemycket sno och minus 15 grader eller nat sant. sparvagnen kom aldrig sa jag fick ga till jobbet och blev en timme sen.
    Nej, regn vecka. Roar tva barn inomhus hela veckan, mar illa och 3 aringen insisterar pa att bajsa i pottan istallet for toan = jag far stada upp efter henne = jag mar annu mer illa. Hur mycket sno ar det? Laste pa gp att nagra stackars barn i uddevalla eventuellt var tvugna att overnatta i skolan.
    Ingen aning om hur manga svenskar det finns har, men det vore ju ett satt att kolla.
    Han ar nan idiot som ar helt fanatiskt pa ateism.
    Japp, och du?
    Kunde inte lata bli att kalla flax i the god thread for harmapa, finns liksom inget motsvarande ord pa engelska. Vi borde starta en har pratar vi svenska trad. ska nog gora det.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back
Top Bottom