Wozzer
Last Activity:
Feb 11, 2016
Joined:
Jun 29, 2008
Messages:
425
Trophy Points:
0
Positive ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 0 0
Dislike 0 0
Funny 0 0
Insightful 0 0
Informative 0 0
Interesting 0 0
Redundant 0 0
Troll 0 0
Off-topic 0 0

Share This Page

Wozzer

New Member

Wozzer was last seen:
Feb 11, 2016
  1. sistasheila
   sistasheila
   hi!
   what have you been up to lately?
  2. jossu
   jossu
   nyt on keikat ohitse! minkälainen se Tampereen keikka oli? harmitti kun en sinne päässytkään... Mutta kyllä tuo kaapelitehtaan keikka oli mahtava!:D missäpäin seisoit? Mä olin lavan vasemmalla puolella jossain 4-5 rivissä eli aika edessä. kyllä oli kuuma! narikkajonossa mä sit melkein pyörryinkin ja pääsin tekemään tuttavuutta ensiapu-tätien kaa kaverin ihmetellessä vieressä...
  3. jossu
   jossu
   olis joo ihan kiva tavata ennen keikkaa, mut valitettavasti mulla on jo aikamoiset suunnitelmat sille illalle ennen keikkaa. yllättäen yks kaveri sanoikin tykkäävänsä morrisseyn musiikista (hyvin yllättävää mun kaveripiirissä:D) ja on nyt siis tulossa myös keikalle. me aloitellaan ilta varmaan jo aika aikaisin...
  4. jossu
   jossu
   kiitos vaan! ja myöhäiset onnittelut itselleskin:) olen nyt suomessa vanhempien luona nauttimassa kesälomasta! keskityn nyt täysillä rentoutumiseen, mut jos onnistun Varamiespalvelun kautta saamaan töitä, niin hyvä. Entäs sä?
   Ostin lipun Tampereellekin, mut en taidakaan ehtiä sille keikalle.. Tiedätkö ketään joka haluaisi ostaa lipun?...
  5. sistasheila
   sistasheila
  6. sistasheila
   sistasheila
   the help of google,"rakas";)
  7. sistasheila
   sistasheila
   "I still cannot speak..finnish"..;):p but i try:

   Paljon onnea vaan,
   paljon onnea vaan,
   paljon onnea "wozzer",
   paljon onnea vaan!
   :guitar:
   Hyvää syntymäpäivää!

   :rock::flowers:
  8. jossu
   jossu
   vauuu, sä oot menossa Hovettiinkin! Jep, taskussa on liput molemmille Suomen keikoille! :D Alunperin oli tarkoitus mennä vain Helsingin keikalle, mut jotenkin erittäin lahjakkaasti onnistuin ostamaan itselleni lipun Tampereelle! Ei siinä mitään,tarkistin nopeasti tilin tilanteen, että riittävätkö rahat, ja ostin itselleni samantien lipun myös Helsinkiin. Nyt elän sitten pari viikkoa kaurapuurolla, mutta pääsenpähän molemmille keikoille :)
  9. jossu
   jossu
   Tykkään myös tosi paljon herran Hurt-coverista. Aivan mieletön versio ja samoin video! Hyvin koskettava...
  10. jossu
   jossu
   "Hellooo, I'm Johnny Cash." <- paras biisin aloitus ikinä Jostain syystä tykkään tosi paljon tavasta, jolla Cash sanoo tuon. Kuuntelen siis aika usein Folsomia!
  11. jossu
   jossu
   mä kuuntelen melkein mitä vaan, mut ehkä suosikkeja on mm. se Tori Amos, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Jeff Buckley, Joy Division ja Johnny Cash. Sit kuuntelen myös Scandinavian Music Groupia ja Maj Karmaa. Välillä menee Rammstein ja välillä Billie Holliday, Mika ja David Bowie. Aika laidasta laitaan siis :). Entäpä sä?
  12. jossu
   jossu
   kiirettä ja stressiä, mut silti ihan hyvää! Halloween meni oikein mainiosti: ensimmäisiin juhliin en pukeutunu mitenkään erikoisesti, mut niihin kahteen muuhun juhlaan menin pukeutuneena mrs Mia Wallaceksi! :D Pulp Fictionista siis. Mulla oli tosi hauskaa mustan peruukin ja piilareiden kanssa, eikä ihmiset meinannu tunnistaa mua! Mitä Suomeen kuuluu?
  13. jossu
   jossu
   Noh, koulunkäynti nyt on vähän... Stressaavaa, kuinkas muutenkaan ;). Eipä sille kai mitään voi. Onneksi ens viikolle tulee Halloween (mikä tietenkin on aivan suuren suuri juttu näille briteille), niin tulee vähän taukoa opiskeluun! Oon onnistunut buukkaamaan jo kolmat juhlat viikolle... :D Mitä kuuluu sun työnhaulle?
  14. jossu
   jossu
   Mitäs sinne Suomeen päin kuuluu? :) Tänne päin kuuluu kauheaa kiirettä ja stressiä... Onneksi saan pian vieraita Suomesta, niin johan alkaa piristää :D ! Odotatkos muuten millä mielin Years of Refusalin julkaisua?
  15. Wozzer
   Wozzer
   Itseltäni taas uupuu tämä Morrissey In Conversation, se pitää ehdottomasti hankkia. Varmasti erittäin hupaisaa luettavaa.. :D Äsken tietämättömyyttäni googletin tämän Comic Book Tattoon ja ihan kiintoisalta vaikutti sekin. En Torin tuotantoa pahemmin tunne, mutta pitäisi ehdottomasti tutustua.
  16. jossu
   jossu
   oi, se kirja ois kyllä kiva saada :). Mun viimeisin Morrissey-kirjaostos oli Paul A. Woodsin Morrissey in Conversation: The essential interviews. Ja tietenkin mun näin pitkäaikaisena Tori Amos-fanina pitäisi saada käsiin Comic Book Tattoo... :P
  17. jossu
   jossu
   joo, nyt oon ollu jo reilun viikon koulussa. Yllättävän hyvin on sujunut, olen jopa nauttinut välillä! :O :P Onko sua vielä onnistanut työnhaun suhteen?
  18. jossu
   jossu
   Wales on tosi kiva paikka asua! Tai siis ainakin Cardiff. Hintataso on matalampi kuin Lontoon lähellä, ihmiset on tosi ystävällisiä, ja Cardiff on just sopivan kokonen: vähän pienempi kuin Helsinki eli ei liian iso, mut ei myöskään liian pieni.
  19. jossu
   jossu
   Tsemppiä sullekin työnhakuun! Sekin voi olla kyllä niin aikaa ja hermoja vievää...
  20. jossu
   jossu
   Opiskelen konservointia. Nyt alkaa toinen vuosi.. Ei vain taida olla yhtään mun ala, koulu alkaa viikon päästä mut nyt jo inhottaa :(. katsotaan kuitenkin miten menee, yritän olla vähän positiivisemmalla mielellä :). opiskeletko sä jotain?
 • Loading...
 • Loading...