Wozzer

Profile posts Latest activity Postings About

 • nyt on keikat ohitse! minkälainen se Tampereen keikka oli? harmitti kun en sinne päässytkään... Mutta kyllä tuo kaapelitehtaan keikka oli mahtava!:D missäpäin seisoit? Mä olin lavan vasemmalla puolella jossain 4-5 rivissä eli aika edessä. kyllä oli kuuma! narikkajonossa mä sit melkein pyörryinkin ja pääsin tekemään tuttavuutta ensiapu-tätien kaa kaverin ihmetellessä vieressä...
  olis joo ihan kiva tavata ennen keikkaa, mut valitettavasti mulla on jo aikamoiset suunnitelmat sille illalle ennen keikkaa. yllättäen yks kaveri sanoikin tykkäävänsä morrisseyn musiikista (hyvin yllättävää mun kaveripiirissä:D) ja on nyt siis tulossa myös keikalle. me aloitellaan ilta varmaan jo aika aikaisin...
  kiitos vaan! ja myöhäiset onnittelut itselleskin:) olen nyt suomessa vanhempien luona nauttimassa kesälomasta! keskityn nyt täysillä rentoutumiseen, mut jos onnistun Varamiespalvelun kautta saamaan töitä, niin hyvä. Entäs sä?
  Ostin lipun Tampereellekin, mut en taidakaan ehtiä sille keikalle.. Tiedätkö ketään joka haluaisi ostaa lipun?...
  "I still cannot speak..finnish"..;):p but i try:

  Paljon onnea vaan,
  paljon onnea vaan,
  paljon onnea "wozzer",
  paljon onnea vaan!
  :guitar:
  Hyvää syntymäpäivää!

  :rock::flowers:
  vauuu, sä oot menossa Hovettiinkin! Jep, taskussa on liput molemmille Suomen keikoille! :D Alunperin oli tarkoitus mennä vain Helsingin keikalle, mut jotenkin erittäin lahjakkaasti onnistuin ostamaan itselleni lipun Tampereelle! Ei siinä mitään,tarkistin nopeasti tilin tilanteen, että riittävätkö rahat, ja ostin itselleni samantien lipun myös Helsinkiin. Nyt elän sitten pari viikkoa kaurapuurolla, mutta pääsenpähän molemmille keikoille :)
  Tykkään myös tosi paljon herran Hurt-coverista. Aivan mieletön versio ja samoin video! Hyvin koskettava...
  "Hellooo, I'm Johnny Cash." <- paras biisin aloitus ikinä Jostain syystä tykkään tosi paljon tavasta, jolla Cash sanoo tuon. Kuuntelen siis aika usein Folsomia!
  mä kuuntelen melkein mitä vaan, mut ehkä suosikkeja on mm. se Tori Amos, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Jeff Buckley, Joy Division ja Johnny Cash. Sit kuuntelen myös Scandinavian Music Groupia ja Maj Karmaa. Välillä menee Rammstein ja välillä Billie Holliday, Mika ja David Bowie. Aika laidasta laitaan siis :). Entäpä sä?
  kiirettä ja stressiä, mut silti ihan hyvää! Halloween meni oikein mainiosti: ensimmäisiin juhliin en pukeutunu mitenkään erikoisesti, mut niihin kahteen muuhun juhlaan menin pukeutuneena mrs Mia Wallaceksi! :D Pulp Fictionista siis. Mulla oli tosi hauskaa mustan peruukin ja piilareiden kanssa, eikä ihmiset meinannu tunnistaa mua! Mitä Suomeen kuuluu?
  Noh, koulunkäynti nyt on vähän... Stressaavaa, kuinkas muutenkaan ;). Eipä sille kai mitään voi. Onneksi ens viikolle tulee Halloween (mikä tietenkin on aivan suuren suuri juttu näille briteille), niin tulee vähän taukoa opiskeluun! Oon onnistunut buukkaamaan jo kolmat juhlat viikolle... :D Mitä kuuluu sun työnhaulle?
  Mitäs sinne Suomeen päin kuuluu? :) Tänne päin kuuluu kauheaa kiirettä ja stressiä... Onneksi saan pian vieraita Suomesta, niin johan alkaa piristää :D ! Odotatkos muuten millä mielin Years of Refusalin julkaisua?
  Itseltäni taas uupuu tämä Morrissey In Conversation, se pitää ehdottomasti hankkia. Varmasti erittäin hupaisaa luettavaa.. :D Äsken tietämättömyyttäni googletin tämän Comic Book Tattoon ja ihan kiintoisalta vaikutti sekin. En Torin tuotantoa pahemmin tunne, mutta pitäisi ehdottomasti tutustua.
  oi, se kirja ois kyllä kiva saada :). Mun viimeisin Morrissey-kirjaostos oli Paul A. Woodsin Morrissey in Conversation: The essential interviews. Ja tietenkin mun näin pitkäaikaisena Tori Amos-fanina pitäisi saada käsiin Comic Book Tattoo... :p
  joo, nyt oon ollu jo reilun viikon koulussa. Yllättävän hyvin on sujunut, olen jopa nauttinut välillä! :O :p Onko sua vielä onnistanut työnhaun suhteen?
  Wales on tosi kiva paikka asua! Tai siis ainakin Cardiff. Hintataso on matalampi kuin Lontoon lähellä, ihmiset on tosi ystävällisiä, ja Cardiff on just sopivan kokonen: vähän pienempi kuin Helsinki eli ei liian iso, mut ei myöskään liian pieni.
  Tsemppiä sullekin työnhakuun! Sekin voi olla kyllä niin aikaa ja hermoja vievää...
  Opiskelen konservointia. Nyt alkaa toinen vuosi.. Ei vain taida olla yhtään mun ala, koulu alkaa viikon päästä mut nyt jo inhottaa :(. katsotaan kuitenkin miten menee, yritän olla vähän positiivisemmalla mielellä :). opiskeletko sä jotain?
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top Bottom