jossu

Profile posts Latest activity Postings Media About

 • Tampereen keikka oli aika samankaltainen kuin Kaapelitehtaallakin, tosin itse pidin Helsingin keikasta enemmän. Olin myös aika lähellä lavaa, keskellä kylläkin. En ihmettele vaikka siinä kuumuudessa pyörryttääkin.. Toivottavasti selvisit pelkällä säikähdyksellä.
  En valitettavasti tunne ketään joka haluasi lippusi ostaa.. Voit toki yrittää sitä huuto.netin kautta vielä myydä. Itse sain työpaikan laivalta (oli jo aikakin!). Olisi muuten ihan jees nähdä ennen tuota Helsingin keikkaa, käydä vaikkapa oluella tai jotain..
  Tervehdys. Miten menee? Ei ole keikkoihin muuten enää kovin montaa päivää aikaa..

  By the way, hyvää syntymäpäivää!
  Jooh, ostin paniikissa lipun Tukholmaan silloin kun Suomen päivämäärät katosivat virallisista lähteistä. Noh, keikat sitten toteutuvatkin ja nyt on kolmet liput odottamassa.. En valita tosin. :D
  Tervehdys!

  Oletko jotain keikkaa menossa katsomaan Tour Of Refusal-kiertueella? Itselläni löytyy liput Tukholman Hovettiin sekä molemmille Suomen keikoille..
  Cashin coveri on parempi kuin alkuperäinen. American Recordings-sarja on muutenkin täynnä helmiä.
  Ovat kyllä mahtavia taltiointeja molemmat. Cash on tulkitsijana vailla vertaa.
  Oho, aika laajasti kuuntelet musiikkia.. Oma musiikkimakuni on aika pop-painotteinen. Rock-musiikkia en voi pääasiallisesti sietää (tosin poikkeuksiakin löytyy). Viime aikoina on tullut paljon Johnny Cashia kuunneltua, Folsom & San Quentin. :guitar:
  Ei Suomeen kummempaa.. Halloween meni myös ihan leppoisasti (lue: baarissa :rolleyes:). By the way, mitä muuta kuuntelet Morrisseyn/The Smithsin lisäksi?
  Ihan hyvältä näyttää työrintamalla, laivalle duuniin näillä näkymin. Vai kolmet juhlat jo buukattu..? party party :D
  Eipä tänne Suomeen kummempaa.. Innolla toki odottelen Years Of Refusalin julkaisua? Entä itse? Onko koulunkäynti maistunut?
  Kiva kuulla että olet jopa jossain määrin pitänyt koulunkäynnistä. :D Aika hiljaista ollut työnhaun kanssa, ei ole oikein jaksanut panostaa. Ostin tänään muuten sen Len Brownin uuden kirjan, Meetings With Morrissey. Voisi sitä tässä kohta aloitella.. :guitar:
  Kuulostaa hyvältä! Itse olen pariin otteeseen Englannissa käynyt ja kyllä meininki on aika erilaista Suomeen verrattuna. Mikä on tietysti pelkästään hyvä asia! :D
  No joo, sitähän se todennäköisesti tulee olemaan. Mitä muuten pidät Walesista paikkana?
  Itse olen opiskeluni opiskellut, ainakin tältä erää. Työnhaussa olen parhaillaan. Tsemppiä kouluun! Hyvin se menee. :)
  Ei voi ymmärtää tätä foorumia välillä.. :D Mutta joo, uskon että Kaapelitehtaalla oli tunnelmaa enemmän, festareillahan on aina olemassa se vaara että Kotiteollisuutta katsomaan tuleet junttisuomalaiset eksyvät keikalle. Itse olin ruississa melkein eturivissä ja olihan se aika taianomainen hetki kun mies viimein kävelee lavalle ja alkaa tekemään niitä omituisia vääntelehtimisliikkeitä. Ja sitten lähtee Panic soimaan. Parhautta. :D
  Itse asun Turussa. Vai ollaan me samanikäisiäkin vielä.. tai mitä minä nyt olen sen kuukauden vanhempi. :D Mitä pidit muuten ruissin keikasta?
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top Bottom