Emil
Reactions
32

Profile posts Latest activity Postings About

 • Haha, nooo way! Här i London är det whitetrash som håller på. Blev lite förvånad över att nån skrev att det var mest ett problem bland svarta när de på de bilder som publicerats varit mest vita ungdomar som hållt på!
  Ojdå, ett spöke ja.. Det som egentligen är problemet just nu är väl att det är relativt "vanliga" ungdomar och inte bara de som annars bråkar som ger sig ut. Det har t.o.m. spridits till Notting Hill, pratade med en kollega på telefon för typ en timma sen och hon sa att på nån lyxrestaurang i Notting Hill hade de gått in och slagit sönder hela restaurangen samt dragit av ringar och andra smycket och plånböcker för de som var där och åt.
  Det går en vind genom Europa... Tror problemet är att det är sommarlov, de borde vara i skolan istället för att ränna runt på gatorna!
  Detta är fjärde kvällen och det kan ju inte gärna hålla på i all evighet så jag tror det borde vara över snart.
  Det är vansinnigt. Folk kan inte ta sig till jobbet, kan inte ta sig hem från jobbet, kan inte gå ut...
  Inte just nu, men Peckham och Lewisham som ligger precis brevid gör det. Börjar kännas lite läskigt nu faktiskt.
  Ja...just det. Vilka tider det var när man fick sitta och lyssna på hur datorn ringde upp varje gång man skulle använda internet.
  Nej, tack och lov för blackberry. Men nu funkar det. Men menar du modem som i modem som ringer upp? Alltså betalinternet?
  Japp, åker till gbg på fredag förmiddag. Jävligt märkligt, hade sån jävla ångest innan att jag typ inte orkade leva, men så hänger jag här lite och kommunicerar med folk och nu är det i princip helt borta.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top Bottom